100% Made in Germany

Totaalservice bij jou thuis

Tevreden klanten: zeer goed 5.7/6

icon 1

100% Meubels op maat

icon 2

Jouw meubel wordt in Duitsland geproduceerd

%
LENTEKORTING! Decors in wit sterk in prijs verlaagd! En extra op alle meubels: Tot 10% korting alleen t/m 27-03-2023!

Alleen tot:

LENTEKORTING! Decors in wit sterk in prijs verlaagd! En extra op alle meubels: Tot 10% korting alleen t/m 27.03.2023!

Slaapkamer inrichten: ideeën & tips

Welke meubels heb ik nodig voor mijn slaapkamer? Hoe creëer ik een relaxhoekje?

Nu configureren
Slaapkamerkast op maat in steengrijs

Slaapkamer inrichten: ideeën & tips

Welke meubels heb ik nodig voor mijn slaapkamer? Hoe creëer ik een relaxhoekje?

Nu configureren
Inloopkast op maat met laden, legplanken en kledingroedes
Jouw slaapkamer inrichten
Welke meubels heb ik nodig voor mijn slaapkamer? Hoe creëer ik een relaxhoekje? Zijn planten een goede keuze? Hier vind je de antwoorden.
Slaapkamer inrichten: praktische en stijlvolle ideeën

De slaapkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Hier komen we tot rust en laden we onze interne batterij op voor de volgende dag. Om je in je slaapkamer altijd op je gemak te voelen en je te kunnen ontspannen, zijn hier een paar interessante ideeën voor het plannen en creatief vormgeven van je kamer.

De passende meubels voor je slaapkamer

Bed en kledingkast zijn de meubels waar je waarschijnlijk het eerst aan denkt bij een slaapkamer. Maar dat is natuurlijk niet alles: ook nachtkastjes en sideboards bieden je een plek om dingen op te zetten en dragen bij aan het algehele beeld van je slaapkamer. Wil jij je bij het inrichten van je slaapkamer op een bepaalde stijlrichting oriënteren? Heb je bijvoorbeeld al eens aan de Landhuis-stijl gedacht of wil je een bijzonder moderne slaapkamerinrichting? Breng jouw persoonlijke smaak tot leven in de inrichting van jouw op maat gemeubileerde slaapkamer!
Heb je een slaapkamer waar je niet zoveel ruimte hebt om alles in te richten? Ook bij een kleine kamer heb je met meubels op maat een breed scala aan mogelijkheden. Zelfs bij een schuin dak kun je met onze perfect passende meubels het beste uit je slaapkamer halen. Bovendien kun je zelf bepalen welk decor en welke opties je wilt voor je meubels.

Open kledingkast met schuine kant links en twee laden

Jouw eigen inloopkast inrichten

Als je een grote slaapkamer hebt of een klein kamertje direct naast je slaapkamer, heb je vast wel eens nagedacht over een inloopkast. Maar ook met weinig ruimte kun je er één inrichten in een hoekje van de slaapkamer. We hebben een paar praktische tips voor het plannen van je eigen inloopkast in je slaapkamer. Juist zo'n slaapkamer met een schuin plafond is daarvoor geschikt. Of als je een ongebruikte nis hebt in je kamer, kun je deze perfect gebruiken als plek voor een kledingkast op maat.

Inloopkasten met individuele inrichting: laden, legplanken en kledingroedes

Feng Shui voor beginners

Of je er nu in gelooft of niet: als je je slaapkamer wilt inrichten, kun je van een paar handige dingen leren van de Feng Shui. Zo kunnen te veel hoeken en kanten van meubels de stroom van levensenergie in de kamer storen. Volgens de Feng Shui-leer kunnen ook spiegels of elektrische apparaten een negatieve werking op je chi hebben. Chaos is echter de grootste stoorfactor. Vandaar dat één van de belangrijkste tips voor het inrichten van je slaapkamer luidt: neem liever meubels waarbij de inhoud met een deurtje aan het zicht wordt onttrokken!
Slaap je vaak onrustig? Werp dan een blik op het hoofdeinde van je bed en haal alles weg, wat onopgeruimd oogt of eruitziet alsof het van bed zou kunnen vallen. Tegen slaapproblemen helpen trouwens ook rustgevende geurtjes zoals lavendel of melisse.

Planten in je slaapkamer: ja of nee?

Fris groen in je slaapkamer ziet er niet alleen prachtig uit, maar kan ook een positieve uitwerking hebben op de lucht in je slaapkamer. Tenslotte zijn planten bekend om hun vermogen zuurstof in de lucht los te laten. Omdat planten 's nachts echter minder zuurstof en meer koolstofdioxide produceren, bestaat er het hardnekkige gerucht dat planten in je slaapkamer slecht voor je zijn. Daar hoef je je echter geen zorgen over te maken. In tegendeel: vooral planten met grote bladeren, zoals de Yucca en de Dieffenbachia, zijn fantastisch voor op de slaapkamer. Ze zien er niet alleen schitterend uit, maar verbeteren ook nog eens de luchtkwaliteit!

kledingkast op maat met individuele inrichting en schuine achterkant

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS