2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Jouw idee. Jouw smalle commode op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
smalle commode op maat en bijpassende open kast

Jouw idee. Jouw smalle commode op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
smalle commode op maat in zwart met enkelen open vakken

Voorbeelden van geconfigureerde ladencommodes

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Commode met 8 laden

Commode in beuken

Lage kast met deuren en frontladen

Commode met 2 laden en 4 vakken

Commode met 8 laden

Helemaal jouw ladencommode
Volgens jouw wensen en behoeften. Ontwerp een ladencommode dat aan jouw ideeën en eisen voldoet - tot op de millimeter nauwkeurig en met de passende inrichting.
Configureer jouw smalle commode millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

De smalle, hoge commode in zwart combineert push-to-open-deuren en open vakken. Met elegante metalen meubelpoten wordt ze een blikvanger.

De fronten van deze supermoderne smalle commode zijn gelakt in patinagroen en contrasteren harmonieus met de witte corpus.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Smalle commode op maat van jouwMaatkast.nl

Stel zelf een smalle commode samen: schoonheid en functionaliteit in één

In een nauwe hal is vaak weinig ruimte beschikbaar voor meubilair. Een op maat gemaakte, smalle commode is daarom een ideaal meubelstuk in zo'n gang. Schoenen, sjaals, hoeden, handschoenen en andere accessoires kunnen er optimaal in worden opgeborgen. Met praktische legplanken en laden kun je van een smalle commode een waar opbergwonder maken.

Wat dacht je van een smalle commode van hout? Of geef je de voorkeur aan een eenvoudige witte kast? Stel de commode samen zoals jij het wilt en creëer een uniek opbergmeubel op maat! Bekijk de foto's van onze klanten en laat je inspireren door hun voorbeelden.

Configureer een smalle commode in slechts een paar stappen

Met onze meubelconfigurator, die erg eenvoudig te bedienen is, heb je in een handomdraai jouw smalle commode geconfigureerd. In slechts enkele stappen kun je het meubelstuk volledig aan jouw wensen aanpassen. Bepaal allereerst de gewenste afmetingen en daarna de indeling van de kastelementen en de inrichting. Afhankelijk van wat je in de smalle ladekast wilt opbergen, kun je je commode voorzien van onder andere legplanken en laden. En voilà: je bent al bijna klaar.

In de laatste stap kun je het decor uitkiezen. Wat dacht je van een commode met een afwerking in hoogglans? Je kunt zelfs verschillende decors combineren om een unieke look te creëren. Als je niet helemaal zeker bent over het decor, sturen wij met plezier een aantal monsters naar je op. Heb je vragen over de configuratie of over iets anders, neem dan gerust contact op met onze vriendelijke serviceteam. We zijn onder andere bereikbaar per telefoon of e-mail.

Een smalle commode die in alle opzichten is wat je verwacht

Nadat je je smalle ladekast hebt geconfigureerd en je bestelling hebt doorgegeven, controleren onze productiemedewerkers je ontwerp op eventuele ongerijmdheden. Zodra zij groen licht geven, begint de productie. Bij het produceren van onze meubels hechten wij de grootste waarde aan het gebruik van hoogwaardige materialen en dito meubelbeslag. Wij willen dat je zo lang mogelijk plezier hebt van je meubelstuk op maat. We zijn zelfs zo overtuigd van de kwaliteit van onze meubels, dat je vijf jaar garantie krijgt op jouw smalle commode.

Al na een paar weken wordt jouw droommeubel thuisbezorgd. De montage is met de bijgeleverde handleiding uitermate eenvoudig. Overtuig jezelf en begin meteen met de configuratie van jouw smalle commode op maat!

Makkelijk meubels vormgeven: een smalle commode voor jouw huis

Om er zeker van te zijn dat jouw nieuwe maatkast perfect in jouw woning past, hebben we een paar tips voor je, zodat je weet waar je op moet letten.

 • Voer allereerst de gewenste hoogte, breedte en diepte van de smalle commode in, zodat deze precies op de beoogde plek past. Je kunt het meubelstuk ook speciaal op maat laten maken voor een nis in de badkamer, of je kunt juist een hoge en smalle commode voor in de gang ontwerpen, die zowel binnenin als bovenop voldoende plaats biedt voor je bezittingen. In de online configurator kun je ook onze opmeetinstructies bekijken, die kunnen je helpen om de juiste afmetingen te bepalen.
 • Geef je nieuwe smalle commode de uitrusting die het beste aansluit bij jouw behoeften. Komt het meubelstuk in de hal te staan? Kies dan bijvoorbeeld speciale inlegplanken voor je schoenen. De hoek van deze planken kan worden ingesteld tussen 20° en 35°, in twee richtingen. Dit betekent dat zelfs een smalle commode genoeg plaats biedt voor grote schoenen. Voor de badkamer kun je jouw smalle commode uitrusten met extra laden voor toiletartikelen. En als je een commode wilt configureren als aanvulling op je kledingkast, kun je deze zelfs voorzien van kledingroedes of uittrekbare broekhangers.
 • Om ervoor te zorgen dat je nieuwe meubelstuk perfect in jouw inrichting past, kun je ook zelf het design van je smalle commode bepalen. Behalve de passende kleur of het decor wordt de look mede bepaald door de deuren, laden en open kastvakken die je kiest.

In slechts een paar stappen kun je dus een meubelstuk ontwerpen dat precies bij je past – en je hoeft niet eens het huis uit!

Tips voor het design van je nieuwe smalle commode

Tot slot hebben we een paar tips, hints en ideeën voor je, die je kunnen helpen om je nieuwe commode vorm te geven.

 • Je nieuwe ladekast moet natuurlijk aansluiten bij jouw gevoel voor smaak. Voor een moderne, minimalistische look ben je goed af met een smalle commode in het wit. Als je meer houdt van de landelijke stijl of industrial chic, kan dat ook.
 • Open kastvakken zijn een geweldige plek om dingen uit te stallen die gezien mogen worden. Als je echter niet van afstoffen houdt, kun je je smalle ladekast voorzien van glazen deurtjes, zodat je de binnenkant kunt zien en je spullen tegelijkertijd kunt behoeden voor stof en vuil.
 • Ook met de keuze van de laden kun je het design beïnvloeden. Je kunt de laden van je smalle commode laten schuilgaan achter kastdeurtjes, of voor zichtbare laden kiezen. Zelfs ogenschijnlijke 'details', zoals de keuze van de deurgrepen, bepalen mede het design.

Welke look je ook kiest, het is belangrijk dat je nieuwe smalle commode op maat precies is wat je zoekt. Daarom kun je in de online configurator van jouwMaatkast.nl zelf beslissen hoe groot het meubel moet worden. Je kunt het meubelstuk tevens de gewenste indeling, inrichting en natuurlijk de look geven die jij het mooist vindt. Waar wacht je nog op? Ga meteen aan de slag in onze online configurator!

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS