2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Jouw idee. Jouw meubels op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Meubels op maat ontwerpen: niskast met inliggende deuren in de woonkamer

Jouw idee. Jouw meubels op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Meubels op maat ontwerpen: kast onder de trap met kaderfronten

Voorbeelden van geconfigureerde meubels op maat

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kast met 5 dubbele deuren

Kast met 2 dubbele deuren, legplanken en laden

Kledingkast met schuine kant links

Open hoekkast op maat

Hoekkast met schuine kant rechts

Commode met 2 laden en 4 vakken

Sideboard "Laura" 2-deurs

In hoogte verstelbare tafel

Helemaal jouw maatwerk meubels
Volgens jouw wensen en behoeften. Implementeer alle ideeën en eisen voor je meubels op maat - tot op de millimeter nauwkeurig en met de juiste inrichting.
Configureer jouw meubel millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Voor een individuele look combineer je twee verschillende frontdesigns - zoals glasdeuren en deuren van decor of massief hout.

Zelfs in een slaapkamer met veel schuin dak hoef je niet zonder opslagruimte te zitten. Ontwerp jouw garderobe niet alleen op de millimeter nauwkeurig, maar ook 100% volgens jouw wensen.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Meubels ontwerpen bij jouwMaatkast.nl

Haal harmonie in huis met meubels op maat

Jouw huis is niet een van velen, maar van jou! Met de intuïtieve meubelplanner van jouwMaatkast.nl kun je dat aan iedereen laten zien: maak een paleisje van je eigen woning. Ons maatwerk zorgt ervoor dat meubels zelfs in de meest onhandig ingedeelde ruimtes voor waardevolle opbergruimte en een gezellige sfeer zorgen, waardoor je je echt thuis voelt. Zelfs een schuin dak vormt dankzij meubels op maat geen enkele hindernis meer. In een paar stappen kun je je meubels ontwerpen en daarbij zelf op de stoel van de designer gaan zitten. Hoe gaat dat? Heel eenvoudig:

Makkelijk zelf je meubels ontwerpen

 • Afmetingen invoeren
 • Indeling van de onderdelen bepalen
 • Inrichting vormgeven
 • Deuren en deurgrepen selecteren
 • Decors voor het corpus en de deuren uitkiezen
 • Bestelling afsluiten, meubelstuk in elkaar zetten, klaar!

We geven je een aantal tips en trucs voor het ontwerpen van meubels op maat, zodat je van je woning een echt plekje voor jezelf kunt maken. Veel moderne inrichtingsexperts laten zich tegenwoordig inspireren door de regels van de Feng Shui. Het op de juiste manier inrichten van je woning is volgens deze harmonieleer uit het Verre Oosten van positieve invloed op je gezondheid, succes en innerlijke harmonie. Hoe je de chi – de positieve levensenergie – bij jou in huis brengt, en hoe je meubels ontwerpt om dit te stimuleren, lees je in onze inrichtingstips.

Feng Shui voor beginners

 1. Met persoonlijke meubels een oase van rust creëren in je slaapkamer

  De slaapkamer is een ruimte voor rust en ontspanning, waar energie wordt getankt. Zachte, harmonieuze kleuren die niet afleiden, zoals abrikoos of beige, zijn hier de juiste keuze. Als je je bed met het hoofdbord tegen de muur zet, voel je geborgen en veilig, omdat je vanuit die positie zowel de deur als de ramen kunt zien. Alles wat geen essentiële functie heeft – of het nou een bureau of strijkplank is ¬– moet uit de kamer worden verbannen.
  Wij raden aan om slaapkamermeubels te laten maken die je helpen om rust te genereren. Het meest geschikt zijn commodes en sideboards in natuurlijke houttinten. Ze hebben gesloten voorkanten en zorgen daarom voor een opgeruimd gevoel. Bovendien bieden ze veel opslagruimte. Desondanks zijn ze niet al te hoog en nemen ze weinig ruimte in beslag. Nog een pluspunt: halfhoge meubels op maat ontwerpen is ook praktisch, want je kunt er bijvoorbeeld decoratie of andere spullen op kwijt.

 2. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand – of aan je meubel op maat

  Spiegels staan in de harmonieleer van de Feng Shui bekend als belangrijke hulpmiddelen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om staande spiegels, wandspiegels of kastdeuren met een spiegel. Ze zorgen er onder meer voor dat een kleine ruimte een stuk groter lijkt. En in de hal kun je dankzij een spiegel nog snel een blik op je outfit werpen voor je de deur uitgaat. Daar mogen ze gerust net zo hoog als de muur zijn, zodat je jezelf volledig in de spiegel kunt bewonderen. Volgens de harmonieleer uit het Verre Oosten kunnen spiegels bovendien doelgericht energie sturen in ruimtes, zoals in donkere hallen of steile trappen.

 3. In meubels die je zelf ontwerpt, kun je alles kwijt

  Zonder orde heeft niets zin. Een simpele, maar belangrijke regel van de Feng Shui is het behouden van de orde. Dit lukt het best als alles een vaste plek heeft. Toch ontbreekt het daarvoor vaak aan opbergruimte. Begin ermee om je tijdens het plannen van je meubels niet alleen te richten op de vormgeving en het design, maar ook op de praktische functies en de indeling. Een gesloten kast heeft een rustgevende uitstraling, maar een open wandkast is ook goed te gebruiken.
  In onze configurator kun je je meubels zelfs samenstellen en erop letten dat je alles erin kwijt kunt. Voor open kasten kun je bijvoorbeeld handige opbergboxen krijgen die je in de vakken kunt schuiven. Praktisch, en het ziet er leuk uit! Bovendien helpt het om regelmatig op te ruimen en daarna je overbodige spullen naar de kringloop te brengen.

 4. Zorg dat je ruimte overhoudt: je meubels online ontwerpen

  Volgens de Feng-Shui-leer wordt het alleen dan knus wanneer er genoeg vrije ruimte overblijft in de kamer. Dat betekent dat je beter geen meubels kunt ontwerpen die te fors zijn en dat je zuinig aan moet doen met decoraties. In een interieur dat volledig volgens de Feng Shui is ingericht, zijn er zelfs helemaal geen barrières meer: gesloten deuren, doorgangen of grote meubelstukken zul je hier niet vinden. Zo kan de energie ongehinderd vloeien.
  Dus: deuren open en alle meubels die de energiestromen blokkeren de deur uit! Kies er daarom voor om je meubels zo te ontwerpen dat ze niet te veel ruimte innemen. Wij raden bijvoorbeeld lage commodes, lowboards en smalle open kasten aan. Houd altijd rekening met de hoeveelheid ruimte die je tot je beschikking hebt en baseer daar het plannen van je meubels op.

 5. Haal de natuur in huis en ontwerp je meubels zelf

  Hout heeft een zeer rustgevende uitwerking op ons. Bij het online ontwerpen van je meubels heb je vrijwel geen grenzen qua design: kies uit een groot aanbod aan houtdecors om je maatwerk meubels zo vorm te geven dat ze perfect in jouw huis passen. Te veel houttinten zijn echter ook niet goed. Combineer houtdecors daarom met effen kleuren om doelgericht kleuraccenten te zetten.
  Kamerplanten hebben een positieve invloed op de sfeer: ze versterken het stromen van energie. In verstopte en onopvallende hoekjes maken ze een groot verschil. Vooral als het om mooie, goed onderhouden planten gaat, waar je graag naar kijkt. Die verwelkte bos bloemen van vorige week kun je beter weggooien. Als je veel planten hebt, kun je de muren beter niet groen verven. Dat zou te veel van het goede zijn!

 6. Laat je woning stralen: kies voor de juiste verlichting

  Licht speelt ook een belangrijke rol: kies voor gordijnen en jaloezieën die lichtdoorlatend zijn en de ruimte niet volledig verduisteren. Zorg daarnaast voor lichte kleuren en – indien noodzakelijk – voor kunstlicht dat aan de situatie is aangepast, zoals schemerlicht in de slaapkamer en fel licht in de werkkamer.
  Een handige truc is om je meubels indirect te verlichten. Of maak in onze meubel-configurator gebruik van de optie om led-verlichting toe te voegen aan je kast en plaats het licht precies waar het je bevalt. Dat is overigens niet alleen praktisch voor je kledingkast, maar ook voor andere meubels op maat. Een klein beetje licht kan een grote invloed hebben op de harmonie in een ruimte.

 7. Meubels met zachte vormen en speelse lijnen

  Organische, ronde vormen verspreiden gerieflijkheid en levensvreugde. Volgens de Feng Shui-leer zijn hoekige en strakke vormen daarom uit den boze. Dat betekent niet meteen dat je ronde kasten moet aanschaffen, maar je kunt wel het nodige andere doen.
  Let op de indeling van de elementen in een meubelstuk en voorzie de deuren van deurgrepen met zachte vormen en speelse lijnen. Daarnaast kun je met ovale vazen en ronde vloerkleden ook het een en ander bewerkstelligen. Ze vormen een mooi alternatief voor de klassieke, rechthoekige varianten en dragen veel bij aan de huiselijkheid en de positieve energie in jouw woning.

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS