2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
LENTE-SALE: Nu tot 25 % korting alleen tot 15-04-2024!

Alleen tot:

LENTE-SALE: Nu tot 25 % korting alleen tot 15-04-2024

Jouw idee. Jouw keukenkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Keuken inrichten met maatmeubels met kaderfronten en glaspanelen

Jouw idee. Jouw keukenkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Keuken inrichten met meubels op maat

Voorbeelden van geconfigureerde keukenkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Witte open kast

Commode met 8 laden

Open hoekkast op maat

Helemaal jouw keukenkast
Configureer jouw keukenkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

De inrichting van deze keuken met een grote open kast op maat biedt veel ruimte om al het keukengerei en de levensmiddelen op te bergen.

Witte keukenkastjes te saai voor jou? Kies dan voor warme houten fronten of een van de ongeveer 190 RAL-kleuren voor jouw gelakte fronten - in mat of hoogglans.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Je keuken inrichten met jouwMaatkast.nl

Ontwerp je keukenmeubilair zelf

De keuken is meer dan alleen een ruimte waarin wordt gekookt. Hier kom je samen om gezamenlijk te smullen, te genieten en te leven! Als het goed is, is de keuken het middelpunt van je woning. Daarom is het zaak dat functionaliteit en gezelligheid hand in hand gaan.
Wij laten je weten hoe je je keuken zelf kunt inrichten. Met onze configurator kun je in een paar minuten een nieuwe kast voor in je keuken ontwerpen. In tegenstelling tot standaardmeubels kun je bij jouwMaatkast.nl kasten op maat tot de millimeter nauwkeurig ontwerpen en volgens je eigen wensen en stijl vormgeven. Laat je door onze meubeltips inspireren en doe ideeën op voor de inrichting van je keuken.

Onmisbaar in de keuken: open en gesloten kasten

Veelzijdige open kasten

Grote, open wandkasten behoren tot de klassiekers onder de op maat gemaakte keukenmeubels. Het grote voordeel? Ze zijn tot de millimeter nauwkeurig te ontwerpen, zodat ze bijvoorbeeld perfect in een nis passen en je gebruik kunt maken van alle beschikbare ruimte. Bedenk voor je aan de slag gaat met onze configurator hoe groot de verschillende vakken van de kast moeten zijn. Meet daarvoor op hoe hoog je staande mixer is of wat de diepte van je grootste kookpan is. Als je in de loop der tijd merkt dat je meer inlegplanken nodig hebt, kunt je die heel eenvoudig nabestellen.

Als je geen vrije staplaats voor keukenmeubilair hebt, kun je ook kiezen voor wandplanken. Daar kun je veel keukenspulletjes op kwijt, zoals pepermolens, verse basilicum en kruidenmixen. Zo behoud je het overzicht en heb je de kruiden tijdens het koken snel bij de hand. Wil je iets aan de muur dat zeer trendy is? Kies dan voor wandkubussen. Die bieden niet alleen opslagruimte, maar zijn door hun opvallende uiterlijk ook echte blikvangers. Vooral in een kleine keuken bieden ze uitkomst.

Keukenkasten voor veel opbergruimte

Voorraden, kookspullen, elektrische keukenapparaten – in een keuken moet veel worden ondergebracht. Daarom zijn grote kasten, waarbij je allerlei dingen achter de deuren kunt verbergen, onmisbaar. Ontwerp de kast zo dat hij voldoende inlegplanken en laden heeft, zodat je al je spullen kwijt kunt. Bovendien kun je ook een kast op maat voor je keuken configureren die is aangepast aan een onhandige indeling, zoals hoeken, nissen of een schuin dak.

Je nieuwe kast moet qua stijl natuurlijk bij je keukenblok en de rest van het keukeninterieur passen. Kies voor een design dat overeenkomt met de stijl van de ruimte en je eigen smaak. Wij hebben een paar stijltips voor je:

 • De moderne stijl is ingetogen en tot de essentie gereduceerd. De basis wordt gevormd door onopvallende kleuren, zoals wit, zwart en grijs. Bij de kastdeuren kun je de deurgrepen gebruiken om een opvallend accent te zetten.
 • Als je meer van tijdloos houdt en een design zoekt dat lang meegaat, is een klassieke woonstijl wat bij jou past. Kies voor ingetogen kleuren en houtdecors, en creëer een bijzonder huiselijke sfeer. Dankzij hoogwaardige materialen heb je langdurig plezier van je nieuwe keukeninrichting.

Decoratieve opbergruimte in de keuken

Een buffet voor opbergruimte

Halfhoge commodes passen uitstekend als buffet in grote keukens met een eetgedeelte. Ze kunnen aan de ene kant dienstdoen als ruimteverdeler en scheiden het kookgedeelte van de eethoek af. Aan de andere kant verbinden ze de twee gedeelten. Zo kun je het eten dat klaar is op het buffet zetten, zodat iedereen daar zijn eten kan opscheppen. Dergelijke commodes kunnen zowel meegenomen worden in het ontwerp van een nieuwe keuken als bij een renovatie.

Een buffetkast voor decoratie

Buffetkasten worden gekenmerkt door open en gesloten elementen. Meestal wordt de inhoud van de onderste helft van de kast – bijvoorbeeld kostbaar porselein – aan het zicht onttrokken door deurtjes. Het bovenste gedeelte van de kast kun je met open vakjes ontwerpen, waarop je bijvoorbeeld decoraties als een kaarsenstandaard neer kunt zetten. Je kunt een buffetkast ook met laden voor bestek en servetten uitrusten. Plaats het meubelstuk in dat geval in de buurt van de eettafel, zodat je geen lange weg hoeft af te leggen als je de tafel moet dekken.

Gemakkelijk en praktisch je keuken inrichten

Als je een grote keuken hebt, kun je meteen ook de eetkamer ontwerpen. In een vrije hoek plan je dan een eethoek en zitgelegenheid. Als je plaats wilt besparen, kies je een zitbank zonder leuning. Zitbanken bieden een flexibeler aantal zitplaatsen dan stoelen. Zo kun je al je gasten in de keuken kwijt als je een keer een groot aantal familieleden of vrienden op bezoek krijgt. Je kunt de banken van zitkussens voorzien, waardoor je lekkerder zit en een extra kleuraccent aan de keukeninrichting toevoegt.
Voor het ontspannen samenzitten in een woongroep, gezamenlijk eten met de hele familie of gezellige spelletjesavonden met vrienden: ontwerp een keukentafel die volledig voldoet aan je eigen wensen en behoeften, ook qua kleur. Zo kun je de tafelpoten een andere kleur geven dan het tafelblad.
Tip: als vuistregel voor de grootte van een hoekige tafel wordt per persoon uitgegaan van een breedte van 60 centimeter en een diepte van 40 centimeter. Als je ook schotels en drankjes op de tafel wilt kunnen zetten, kies je voor een diepte van 60 centimeter. Dat komt bij vier personen neer op een ideale grootte van 120 bij 100 centimeter, bij zes personen dient de tafel 180 centimeter breed te zijn.

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS