2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Jouw idee. Jouw keukenkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Individuele keukenmeubels op maat - coffee corner met een commode met deels open en deels gesloten vakken

Jouw idee. Jouw keukenkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Individuele keukenmeubels op maat: open kasten achter schuifdeuren

Voorbeelden van geconfigureerde keukenkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Witte open kast

Commode met 8 laden

Open hoekkast op maat

Helemaal jouw keukenkast
Configureer jouw keukenmeubel millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

De inrichting van deze keuken met een grote kast op maat biedt veel ruimte om al het keukengerei en de levensmiddelen op te bergen.

Witte keukenkastjes te saai voor jou? Kies dan voor warme houten fronten of een van de ongeveer 190 RAL-kleuren voor jouw gelakte fronten - in mat of hoogglans.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Keukenmeubels op maat van jouwMaatkast.nl

Het geheime recept: op maat gemaakte meubels voor jouw keuken

Het recept voor de perfecte keuken begint bij de juiste ingrediënten. Voor één droomkeuken heb je in ieder geval nodig:

 • Alledaags gebruiksgemak
 • Kwaliteit: de keuken gaat lang mee ondanks dagelijks gebruik
 • Het realiseren van jouw persoonlijke smaak
 • Goede prijs-kwaliteitverhouding
 • Een precieze snit

Met de online configurator van jouwMaatkast.nl kun je jouw keuken zo inrichten, dat je deze vijf ingrediënten niet kunt mislopen. Je stelt namelijk zelf je meubels samen die bij jou en jouw situatie passen. Heeft jouw keuken een ongebruikelijke vorm of heb je een gek hoekje waar je nog geen oplossing voor hebt? Geen enkel probleem, je stelt gewoon online een meubelstuk samen dat precies past – ook bij je budget.

Keukenmeubels op maat: alledaags gebruiksgemak

Zelfs aan de mooiste keukenmeubels heb je niets zolang ze het alledaags leven niet makkelijker maken. Vooral in een ruimte waarin werk verricht wordt moet het meubilair praktisch zijn. Neem nu een oven op zichthoogte: deze ontziet je rug.
Voordat je begint met het ontwerpen van je keukenkast op maat, is het goed om jouw wensen, eisen en alledaagse routines op een rijtje te zetten. Zo kun je je keukenmeubel aanpassen aan jouw functionele vereisten. Het resultaat: een optimale opbergruimte.

Keukenmeubels online plannen: de kwaliteit

Er is nauwelijks een ruimte in huis die zo intensief wordt gebruikt als de keuken. Het meubilair dient daarom robuust te zijn en het dagelijks gebruik jarenlang goed te kunnen doorstaan. Wij maken jouw keukenmeubels op maat in onze werkplaats te Rheinbach (Duitsland). Daar combineren we ambacht en moderne technologie. Ieder meubelstuk is uniek en wordt grondig getest voordat het onze deuren verlaat. De bestanddelen stammen uitsluitend uit Europa, vooral uit Duitsland.
Daarnaast gebruiken we duurzame productiemethodes en gaan we verantwoord om met natuurlijke grondstoffen. Het hout en de houtproducten dat we gebruiken komt van een verantwoorde houtproductie.
We staan zo achter de kwaliteit van onze meubels, dat we vijf jaar garantie bieden op ieder meubelstuk. Met jouwMaatkast.nl heb je daarom een hoogwaardig product in handen waar je met een gerust hart van kunt genieten.
Nog een tip: hoewel de keuken niet zo vochtig wordt als de badkamer, moet je rekening houden met een hogere luchtvochtigheid, vooral bij het koken en afwassen. Vocht trekt onopgemerkt in meubels en kan op den duur lelijke vervormingen veroorzaken. Om dit tegen te gaan, biede wij ook meubels aan waar aan alle kanten een rand is aangebracht die voorkomt dat het vocht in de meubels trekt.

Keukenmeubels op maat: het realiseren van jouw persoonlijke smaak

Met de online meubel-configurator van jouwMaatkast.nl kun je jouw keukenmeubels op maat zelf vormgeven. Open de configurator en begin de keukenmeubels samen te stellen, de indeling van de binnenkant van de meubels te maken en uiteindelijk te kiezen uit talloze opties. Lampjes in de keukenkastjes, verstelbare inlegplanken of laden zijn slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Wat je ook zoekt, hier kun je het vinden!
In de volgende stap kijk je naar het design van de keukenmeubels. Hier kun je je creativiteit de vrije loop laten. Kies uit verschillende soorten deurtjes, afwerkingen en handgrepen. Qua materiaal kun je kiezen tussen hout- en kleurdecors. Configureer jouw keuken precies zoals je wilt en breng jouw persoonlijke smaak tot leven!

Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij willen je graag zoveel mogelijk flexibiliteit bieden. Niet alleen bij de vormgeving van je keuken, maar ook in de totstandkoming van de prijs. Daarom zijn we zo transparant mogelijk als het gaat om de kosten van je nieuwe keukenmeubels: bij het online samenstellen van de keukenkasten is de prijs constant in beeld. Deze wordt bij iedere verandering automatisch geactualiseerd. Zo weet je, waar je aan toe bent – en daardoor kun je gerichter kiezen.

Een precieze snit: de beslissende factor bij op maat gemaakte meubels

Keukenmeubilair op maat betekent meer dan alleen het op elkaar afstemmen van budget en smaak. JouwMaatkast.nl stelt je in staat om keukenmeubels te ontwerpen die tot de millimeter precies in jouw keuken passen. Het maakt daarbij niet uit wat voor eigenaardige vorm jouw keuken heeft: met het juiste op maat gemaakte meubilair kun je overal een keuken maken die je verwachtingen overtreft. Vul de maten van jouw keuken in de online configurator in en laat de rest gerust aan onze professionals over.
Verder hebben we ook handige opmeetinstructies voor diegenen, die een beetje extra hulp kunnen gebruiken. Wanneer je het niet zo ziet zitten om zelf alles op te meten, kun je ook gebruik maken van onze aantrekkelijk geprijsde opmeetservice – het serviceteam staat voor je klaar. We zijn benieuwd naar jouw ideeën en wensen je veel plezier bij het samenstellen van je nieuwe keuken!

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS