2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

5 Jaar garantie en kwaliteit “Made in Germany”

De productielocatie Duitsland staat wereldwijd bekend om zijn buitengewone kwaliteit en innovatiecapaciteit. Wij hebben er bewust voor gekozen uitsluitend in Duitsland te produceren.

Zo kunnen wij de kwaliteit op een hoog niveau houden en kunnen we snel anticiperen als het productieproces aangepast moet worden. Door het vertrouwen in onze productie kunnen wij jou 5 jaar garantie op al onze producten bieden - zonder meerprijs.

De voordelen van onze schuifdeuren:

  • Exacte configuratie
  • Ruime keuze aan panelen
  • Ruhiges Laufen durch Tandemrollen
  • inclusief stopper voor de plafondrail
  • Soepel openen en sluiten door dubbele wieltjes
  • Compleet voorgemonteerde deuren
  • Op aanvraag met zelfsluitend systeem

Timmerwerk ontmoet technologie

Ondanks het hoge kwaliteitsniveau en de Duitse productie kunnen wij de kasten voor ongelooflijke prijzen aanbieden. Dit is mogelijk, omdat wij voor onze productie gebruik maken van geavanceerde technologie, waardoor veel stappen efficiënt doorgevoerd kunnen worden.

Zo stellen we niet alleen arbeidsplaatsen veilig, maar verstevigen we ook de positie van de lokale productielocatie.

Horizontale profielen

Met profielen kun je je schuifdeur horizontaal scheiden en verschillende panelen met elkaar combineren. Je kast krijgt hierdoor een individuele look. De profielen kunnen in principe op elke hoogte worden aangebracht. Ook nu weer geldt: de keuze is aan jou!

Onderhoudsvrije kogellagers en geïntegreerde softclosefunctie

Om je schuifdeur soepel en gelijkmatig te kunnen openen en sluiten, is deze in een plafondrail met hoogwaardige onderhoudsvrije kogellagers opgenomen. Zo beleef je ook na jaren intensief gebruik nog veel plezier aan je schuifdeur. Op aanvraag voorzien we je schuifdeur ook graag van een zelfsluitend systeem met softclose. De deur wordt hierdoor voor het sluiten afgeremd en glijdt vervolgens langzaam tegen het deurprofiel. Als je voor een schuifdeur zonder zelfsluitend systeem met softclose kiest, maar ook niet wilt dat de deur te hard dichtknalt, wordt deze van een standaard deurdemper voorzien.

Kwaliteitspanelen

Bij jouwMaatkast.nl bepaal je helemaal zelf hoe je schuifdeur eruit gaat zien Je kunt kiezen uit diverse decors van topkwaliteit, gelakt glas, mat glas of spiegels. We gebruiken uitsluitend lokaal geproduceerd veiligheidsglas. Het bijzondere aan de decors is hun lichtbestendigheid. Ze worden niet donkerder en zien er ook na jaren nog net zo uit als in het begin! We sturen onze decors graag vrijblijvend per post naar je toe, zodat je thuis op je gemak een keuze kunt maken. De decors bestel je via de optie 'Monsters' in het hoofdmenu.

De vloerrail

Het gewicht van de schuifdeur rust op de hoogwaardige vloerrail, waardoor de plafondrail minimaal wordt belast. De vloerrail wordt snel en eenvoudig met normale siliconenkit of montagelijm op alle vaste vloerbedekkingen, zoals hout of plavuizen, verlijmd. Een sterk staaltje: de vloerrail is niet alleen in een handomdraai gemonteerd, maar valt ook op door zijn geringe hoogte van slechts 4,5mm. Kwaliteit zit niet in de laatste plaats in het detail!

Hoogwaardig schuifsysteem met dubbele wieltjes

Vooral bij grote schuifdeuren en deuren met glazen panelen kan er veel gewicht op de rollen rusten. Jouw nieuwe schuifdeur is daarom voorzien van een systeem met dubbele wieltjes. Elke deur wordt voorzien van twee keer twee wieltjes voor een optimale verdeling van het gewicht. Voordat ze op de markt zijn geïntroduceerd, zijn de wieltjes succesvol op hardheid getest met glazen schuifdeuren in een ruimte van meer dan 330cm hoog. In onze showrooms kun je jezelf overtuigen van de kwaliteit van dit systeem.

Flexibele bevestigingsmogelijkheden

De plafondrail kan ook aan de wand worden bevestigd. Het maakt daarbij niet uit van welk materiaal de wand is gemaakt. De plafondrail draagt geen gewicht en heeft alleen een geleidende functie. Eindkappen voor de rail zijn uiteraard in de levering inbegrepen.

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS