2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Jouw idee. Jouw hoge boekenkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Hoge boekenkast op maat zonder achterwand in een landelijke woonkamer

Jouw idee. Jouw hoge boekenkast.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Hoge boekenkast op maat met elementen met verschillende hoogte

Voorbeelden van geconfigureerde hoge boekenkasten

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Open hoekkast met schuine kant rechts

Open hoekkast met schuine kant links

Witte open kast

Helemaal jouw hoge boekenkast
Voor jouw ruimtelijke situatie heb je de perfecte hoge boekenkast nodig? Hier kan je jouw ideeën zo omzetten als jij dat wilt - millimeter nauwkeurig.
Configureer jouw hoge boekenkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Plafondhoge boekenkasten zijn kinderspel om te ontwerpen in de configurator. Om perfect gebruik te maken van de beschikbare ruimte, plan je tot op de millimeter. Onze opmeetinstructies zullen jou helpen.

Grote boekenverzameling: in je zelfgeconfigureerde hoge boekenkast is plaats voor al je literatuur.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Hoge boekenkast op maat van jouwMaatkast.nl

Tips voor het configureren van boekenkasten die tot het plafond reiken

Niet alleen in kamers met een bovengemiddelde plafondhoogte, maar ook in kamers met ruimtegebrek zijn hoge boekenkasten op maat een goede keuze. Als je met jouw boekenkast de hoogte in wilt gaan, sla je twee vliegen in één klap: hoge meubels zijn enerzijds een slimme manier om meer opbergruimte te creëren. Anderzijds zien zulke hoge boekenkasten er hartstikke cool uit. Daarom zijn hoge boekenkasten een geliefd stijlelement in moderne woon- en studeerkamers.

Het is natuurlijk optimaal als het ontwerp van zo'n meubelstuk ook voor 100% aan jouw wensen voldoet – zowel qua afmetingen en inrichting als design. Met de gebruiksvriendelijke onlineconfigurator van jouwMaatkast.nl kun je jouw ideeën in een paar minuten realiseren. Wij staan je graag terzijde tijdens dit proces en helpen je met plezier – met advies, extra service en natuurlijk een flinke portie inspiratie.

Hoge boekenkast zelf online samenstellen – precies op maat en bijzonder stijlvol

Als je wilt dat je nieuwe boekenkast extra hoog wordt, hoger dan in de winkel verkrijgbaar, dan is een op maat gemaakte boekenkast de perfecte oplossing. In een plafondhoge boekenkast, die precies op de specifieke kenmerken van jouw woning is afgestemd, kun je al je favoriete boeken netjes en aantrekkelijk presenteren. Daarnaast is dit een uitstekende plek voor kleine decoratieve voorwerpen, zoals fotolijsten, vazen of souvenirs, die de kamer mooier en persoonlijker maken.

Bij jouwMaatkast.nl ben je volledig flexibel als het gaat om jouw specifieke situatie en de eisen die je aan een kast stelt. Je kunt bij ons bijvoorbeeld een hoge boekenkast configureren die kan worden geïntegreerd onder een schuin plafond, of die tot de millimeter precies onder de trap past. Misschien wil je een grote kamer opdelen in verschillende ruimtes met behulp van een hoge boekenkast? Geen probleem! Je kunt de kast ook gebruiken als ruimteverdeler.

Inspirerende ideeën voor jouw hoge boekenkast op maat

Ben je op zoek naar het perfecte ontwerpidee en heb je behoefte aan wat extra inspiratie? Geen probleem: onder het menu-item Inspiratie vind je talloze ideeën. Kijk maar eens hoe onze klanten hun kamers hebben gebruikt en welke hoge boekenkasten ze hebben geconfigureerd voor hun huis! Het is ook de moeite waard eens bij onze woonstijlen te kijken. Hier hebben onze interieurexperts de verschillende trends op het gebied van inrichting en wonen op een rijtje gezet, en geven je handige tips om jouw huis met een paar eenvoudige middelen in een heus stijlparadijsje om te toveren.

Onder Voorbeelden vind je acht categorieën, één voor ieder kamertype. Is dat niet genoeg voor jou? Bestel dan gratis en vrijblijvend onze actuele catalogus. Met veel suggesties, tips en trucs is de catalogus ¬– die je kunt bestellen, maar ook online kunt lezen – een fantastische inspiratiebron. Laat je verrassen en neem de tijd om lekker rond te kijken! Wij zijn er zeker van dat je jouw persoonlijke ideeën zult omzetten in een geweldig meubelstuk.

Hoge boekenkast online samenstellen: zo gaat dat in z'n werk

Met behulp van onze meubelplanner kun je snel en eenvoudig jouw droom van een boekenkast op maat verwezenlijken. Hier zijn hoge boekenkasten, zelfs voor onder een schuin plafond of als hoekkast, eenvoudig te realiseren. Binnen enkele minuten kun je jouw zelf samengestelde meubelstuk in 3D bekijken om te zien of het is wat je in gedachten had.

Aan het begin van de configuratie bepaal je de afmetingen van je plafondhoge boekenkast op maat. Nadat je deze in de configurator hebt ingevoerd, is de inrichting aan de beurt. Hoeveel inlegplanken moet je nieuwe meubelstuk hebben? Plan voldoende inrichtingselementen om van jouw hoge boekenkast een optimaal opbergmeubel te maken. Trouwens: zorg ervoor dat je de afzonderlijke planken niet te lang maakt. Aangezien een verzameling boeken nogal wat gewicht in de schaal legt, bestaat het risico dat de planken na verloop van tijd gaan doorzakken. Om dit te voorkomen, mag de boekenkast niet te breed zijn en moeten de planken een materiaaldikte van 25 mm hebben. De inlegplanken zijn flexibel uitneembaar en kunnen achteraf ook gemakkelijk op een andere hoogte worden gebracht.

Als je kiest voor inlegplanken, boren we een patroon van gaatjes in de zijkant met 32 mm tussenruimte. Op deze manier kun je de grootte van de afzonderlijke compartimenten naar behoefte kleiner of groter maken. In de laatste stappen hoef je alleen nog maar te beslissen over het design van je nieuwe boekenkast. Je kunt kiezen uit vele hout-, lak-, glas- of zelfs effen- en hoogglansdecors. Wij sturen met plezier kleurstalen naar je toe, zodat je op je gemak je favoriet kunt kiezen.

Perfect maatwerk uit Duitsland

Bij jouwMaatkast.nl hechten we veel waarde aan een nauwkeurig en milieuvriendelijk productieproces. Tenslotte is het de bedoeling dat je heel erg lang kunt genieten van je nieuwe hoge boekenkast. Daarom worden al onze meubels in onze eigen fabriek in Duitsland geproduceerd, waar we traditionele meubelmakerij combineren met hypermoderne technologie. Bij de productie van jouw plafondhoge boekenkast worden alleen hoogwaardige materialen verwerkt, die ervoor zorgen dat jouw boekenkast stabiel is en heel wat gewicht aankan.

Slechts enkele weken na je bestelling wordt jouw splinternieuwe boekenkast door twee personen bij je bezorgd. Met behulp van de bijgeleverde montagehandleiding kun je ook zonder enige ervaring de kast in een handomdraai in elkaar zetten. Overtuig jezelf nu en begin met het plannen van je plafondhoge boekenkast!

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS