2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Jouw idee. Jouw woonkamermeubels op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Woonkamerplanner: woonkamermeubels op maat in wit

Jouw idee. Jouw woonkamermeubels op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Woonkamerplanner: individuele open kast op maat met elementen met verschillende hoogtes

Voorbeelden van geconfigureerde woonkamermeubels

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Commode met 8 laden

Lowboard "Sara" 3-deurs

Open hoekkast in beuken toscane

Lowboard "Sara" 4-deurs

Witte open kast

Kast met 2 dubbele deuren

Sideboard "Laura" 2-deurs

Lowboard "Sara" 4-deurs

Helemaal jouw woonkamermeubels op maat
Voor jouw ruimtelijke situatie heb je de perfecte woonkamermeubels nodig? Hier kan je jouw idee zo omzetten als jij dat wilt - millimeter nauwkeurig.
Configureer jouw sideboard millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Of je nu op zoek bent naar banken, fauteuils, kasten of schappenkasten, met de woonkamer planner kan je al jouw individuele woonkamermeubels naar eigen smaak samenstellen.

Voordat je configureert, moet je nadenken over welk meubilair je nodig hebt en welke eisen er zijn. Zo kan je het perfecte meubilair voor je woonkamer ontwerpen.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Doe je voordeel met woonkamer-planner van jouwMaatkast.nl

Geef jouw woonkamer zelf vorm – snel, makkelijk en persoonlijk

De woonkamer is één van de belangrijkste ruimtes in huis. Hier leven we meer dan waar dan ook, hier schaart zich de familie om het haardvuur of de buis, hier wordt gegeten, gespeeld, gelachen en geknuffeld. We ontvangen er onze familie en brengen er een groot deel van onze vrije tijd door. Aangezien we ons zo vaak in de woonkamer ophouden, is het de moeite waard een beetje extra moeite te besteden aan de inrichting ervan. Tenslotte kun je zo de sfeer in huis aanzienlijk opkrikken en dat unieke thuisgevoel creëren: het gevoel dat je op een plek bent waar je jezelf kunt zijn, waar alles zo is hoe jij het wilt. Daarbij kunnen wij je uitstekend helpen: plan nu je woonkamer met de woonkamer-configurator van jouwMaatkast.nl en pas je meubels perfect aan jouw behoeften aan. Voor het beste resultaat bij het woonkamer plannen, dien je de volgende vragen te beantwoorden:

 • Welke meubels heb ik nodig?
 • Welke spullen wil ik daarin opbergen?
 • Welke meubels moeten waar komen te staan?
 • Welke stijl past het best bij mij?
 • Wat is mijn budget?

Woonkamer configureren met meubels op maat

Alle mensen onderscheiden zich van elkaar, net als ieders levensomstandigheden en gevoel van smaak. Daarom is het niet verwonderlijk dat er ontzettend veel variatie is in hoe de woonkamers van deze wereld zijn ingericht. En dat is fantastisch! Niks is immers mooier dan jezelf te kunnen uitleven in de keuzemogelijkheden van het leven, en jouw persoonlijkheid, behoeften en wensen tot uitdrukking te brengen. Daarom heeft niet iedereen hetzelfde meubilair nodig. Wel zijn er klassieke woonkamermeubels die in allerlei varianten bijna in alle woonkamers hun plekje vinden. Welke meubels wil jij met de woonkamer-planner van jouwMaatkast.nl vormgeven?

Woonkamer inrichten met bank en fauteuil

De categorie gestoffeerde zitmeubels is uit geen enkele huiskamer weg te denken. Maar ook hier zijn er grote verschillen. Met de woonkamer-planner heb je vrije keus: heb je een opvouwbare slaapbank nodig, omdat je veel bezoek verwacht? Of is een op maat gemaakte hoekbank, waar de hele familie comfortabel op achterover kan leunen, voor jou het allerbest? Een fauteuil is vaak een goede aanvulling; je hebt ook varianten die je in een handomdraai kunt omtoveren tot een bed!

Gestoffeerde meubels moeten natuurlijk comfortabel zijn. In de woonkamer-planner kun je behalve de afmetingen ook de hardheid van de voering, de diepte van het zitoppervlak, de hoogte van de rugleuning en de eigenschappen van de armleuningen instellen. Daarnaast kun je de stoffering uitkiezen uit ons ruime aanbod aan stof- en leersoorten in aantrekkelijke kleuren. Tijdens het configureren van de bank ervaar je meer over de verschillende overtrekken die we hebben, en hoe je ze het beste schoon kunt maken en mooi kunt houden. Met ons uitgebreide aanbod kan ook jij een compleet persoonlijke woonkamer vormgeven en een fantastische zithoek creëren.

Kast of boekenplanken op maat: hoe wil jij jouw woonkamer inrichten?

Wat wil jij in je woonkamer onderbrengen? Spelletjes, boeken, schilderijen, souvenirs van vakantie of een verzameling films? Al voordat je begint met het plannen van je woonkamer, kan het behulpzaam zijn om alvast een overzicht te verschaffen van wat je er allemaal in kwijt wilt. Daarop kun je dan de maten van je toekomstige meubels in de woonkamer-planner aanpassen en een passende indeling kiezen. Dit laatste is niet te onderschatten! Wanneer je bijvoorbeeld een boekenkast plant, kies dan voor planken die niet al te breed zijn, wellicht met een dikte van 25 millimeter. Anders zou het kunnen dat de planken na verloop van tijd beginnen door te buigen onder het gewicht van al die boeken.

Gezelschapsspelletjes worden vaak in grote dozen verpakt en horen in een kast thuis die 45-50 centimeter diep is. Je verzameling dvd's is daarentegen beter af in een inbouwkast met een geringe diepte, waarin de inlegplanken dicht boven elkaar liggen, anders is het verspilling van je opbergruimte. Souvenirs, foto's en andere decoratieve spullen komen bijzonder goed tot hun recht in een meubelstuk met zowel open als gesloten elementen. Met deze tips kun je een woonkamer samenstellen waar niets meer aan ontbreekt!

Eettafel voor de woonkamer plannen

Vaak staat de eettafel in de woonkamer. Het is echter niet zo makkelijk om een tafel te vinden die goed in de woonkamer past. De optimale hoogte, de perfecte breedte, het juiste materiaal en natuurlijk de prijs zijn essentiële factoren bij de aanschaf van een eettafel. Bedenk ook hoeveel mensen aan de tafel moeten kunnen zitten. Daaruit kun je de benodigde tafellengte en -breedte afleiden. Volgens de vuistregel heeft een persoon ongeveer 60 centimeter breedte en 40 cm diepte nodig aan tafel. Let er verder op, dat er tussen de 27 en de 32 centimeter tussen de zitting van de stoel en het tafelblad zitten. Hebben jouw stoelen rugleuningen? Dan is het een goed idee om te meten of ze onder de tafel passen. Als je deze tips goed in het achterhoofd houdt, kan er niets meer misgaan bij het plannen van jouw woonkamer!

Commode, sideboard of lowboard: kies het woonkamermeubel dat jij het mooist vindt

Toegegeven, ze lijken erg op elkaar. Maar wat is eigenlijk precies het verschil tussen deze meubels? Het antwoord is in feite erg simpel: een commode heeft vrijwel altijd laden, die zorgen voor de typische look. Het sideboard is een moderne versie van de commode en te vergelijken met een dressoir. Meestal heeft een sideboard deurtjes in plaats van laden, zodat er meer ruimte beschikbaar is aan de binnenkant.

Een lowboard is – net als een highboard – een variant van het sideboard. Ook dit meubelstuk is geschikt om er dingen bovenop te zetten en in op te bergen. Zoals de naam al zegt, is het verschil met een sideboard de geringe hoogte ervan. Lowboards zijn daarom perfect geschikt om de televisie op te zetten, terwijl de hogere highboards eerder een goede plek bieden voor bloemenvazen en fotolijstjes.

Woonkamer plannen en jouw visie tot werkelijkheid maken

Ieder meubelstuk, dat uit onze werkplaats in Rheinbach te Duitsland komt, is uniek. Het is onze passie om jouw ideeën te realiseren – we zijn benieuwd hoe jij jouw woonkamer wilt vormgeven! Kort na jouw bestelling via ons veilige online-portal worden jouw individuele meubels bij je bezorgd. Als je wilt, kun je ook onze montageservice boeken om de meubels in elkaar te laten zetten. Maar we garanderen dat de montage met behulp van de handleiding net zo makkelijk is als het plannen van jouw woonkamer met de configurator!

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS