2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024!

Alleen tot:

MIDSEASON-SALE! Nu tot 25 % korting + gratis levering alleen tot 20-05-2024

Jouw idee. Jouw kelderkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Kelderkast op maat in wit en steengrijs

Jouw idee. Jouw kelderkast op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Kelderkast op maat configureren
Helemaal jouw wasmachinekast
Volgens jouw wensen en behoeften. Implementeer alle ideeën en eisen voor je kelderkast- tot op de millimeter nauwkeurig en met de juiste inrichting.
Configureer jouw kelderkast millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

De wandkast is perfect afgestemd op de grootte van de wasmachine en de andere vakken zijn ook geconfigureerd op basis van de individuele eisen die aan de opslagruimte worden gesteld.

Deze op maat gemaakte kast en commode voor in de kelder bieden voldoende ruimte om schoonmaak- en wasproducten op te bergen.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Kelderkast op maat van jouwMaatkast.nl

Een op maat gemaakte kast voor de kelder als ideale opslagplek

Ben je op zoek naar een kelderkast, waarin je spullen netjes kunt opbergen? Misschien wil je de kelderkast op maat gebruiken om je hobbyspullen op te slaan of om kussens voor de tuinmeubels op te bergen, maar er daarnaast ook je archief in onderbrengen.
Wat je ook in de kast wilt opslaan: bij jouwMaatkast.nl kun je je kelderkast zo ontwerpen en inrichten als jij wilt. Jij bepaalt de afmetingen tot de millimeter nauwkeurig, de indeling, de inrichting en het design. Benut elke millimeter en plan de kast tot aan het plafond om extra opbergruimte creëren. Kijk op onze website en laat je inspireren.

Het juiste model voor jouw kelderkast op maat

Stap voor stap leidt de kast-configurator je naar de perfecte kelderkast op maat. Kies een basismodel en pas het volledig aan je wensen aan. Zo kun je in een paar minuten een perfecte kelderkast creëren. Afhankelijk van de omstandigheden van de ruimte, is het ene model geschikter dan het andere. Een rechte kelderkast op maat kun je zowel vrijstaand als voor een nis ontwerpen. Ook kun je kiezen voor een hoekkast met veel opbergruimte.

Als je een vaste, ingebouwde kelderkast onder de trap wilt hebben, kun je kiezen voor een trapkast. Je kunt bij jouwMaatkast.nl de aparte elementen van een rechte kast met verschillende hoogtes vormgeven. Zo kun je de hoogte trapsgewijs laten verspringen. Daarnaast bieden we ook de mogelijkheid kasten met een schuine kant te configureren. Daarbij kun je de hellingshoek exact aanpassen aan de trap.

Een kelderkast op maat voor jouw budget

Voor de configuratie van je nieuwe kelderkast op maat staan drie productlijnen tot je beschikking. Passend bij de eisen die jij aan het meubelstuk stelt en het budget dat je beschikbaar hebt, kun je voor één van de onderstaande productlijnen kiezen:

• Basic: dit instapmodel is tot de essentie gereduceerd, waardoor jij maximaal bespaart.

• Premium: er zijn topinrichtingen verkrijgbaar en meer dan 20 hoogwaardige decors – je hebt een volledig vrije keuze bij de configuratie van jouw kast.

• Exclusive: je kunt kiezen uit exclusieve inrichtingselementen, fronten in meer dan 190 kleuren, massiefhout of houtfineer dat niet van echt te onderscheiden is en vele verschillende decors.

De Basic-productlijn biedt een complete inrichting met inlegplanken, laden en kledingroedes naar keuze. Een Basic-kelderkast op maat kun je in een van de vier volgende decors hullen: wit, lichtgrijs, beuken of pijnboom gewit. De Premium- en Exclusive-lijn bieden meer opties, zoals fronten in lakkleuren of extra inrichtingselementen, zoals kledingliften, uittrekbare broekhangers en led-verlichting.

Inrichting en design van je eigen kelderkast

Om ervoor zorgen dat je efficiënt gebruik kunt maken van je kelderkast op maat, is het belangrijk dat de inrichting en de afmeting precies aan jouw eisen voldoen. Een kast tot aan het plafond biedt de meeste opbergruimte. In laden kun je kleine dingen opbergen, terwijl je op inlegplanken dozen met oud speelgoed kwijt kunt. Als je in de zomer je winterkleding wilt opbergen, dan zijn kledingroedes voor dikke winterjassen en skikleding een aanrader.

Voor het design van de kelderkast heb je een grote keuze aan kleur-, hout- en hoogglansdecors. Je kunt de kastfronten naar keuze van lakkleuren of houtdecors voorzien en met glazen- en spiegelelementen uitrusten. In een donkere ruimte zijn spiegels altijd een goede keuze, omdat ze het licht reflecteren en de ruimte lichter en gemoedelijker laten lijken. Als de muren wit zijn, kun je ervoor kiezen om ook een witte kelderkast op maat te ontwerpen. Op die manier valt de kast minder op. Als je niet goed kunt beslissen welk design je wilt, sturen we graag een paar decormonsters naar je op, zodat je in alle rust een keuze kunt maken.

Als je klaar bent met je op maat gemaakte kast voor de kelder, dan moet je het ontwerp nog één keer controleren. Dankzij de het 3D-aanzicht kun je de kelderkast op maat goed bekijken. Daarna is het tijd om op bestellen te drukken en wij gaan aan de slag met je kast.

Meubels op maat „Made in Germany"

Wij maken al onze meubels op maat en uitsluitend in Duitsland. Elk meubelstuk, dus ook jouw kelderkast op maat, is uniek. Onze eigen productie en ons eigen moderne machinepark, dat door ervaren medewerkers wordt bedreven, zorgen voor een rimpelloos proces en een eersteklas afwerking van je kelderkast op maat.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze hoogwaardige materiaal en meubelbeslag. Daarom krijg je een garantie van vijf jaar op je nieuwe kast „Made in Germany". De kelderkast wordt door twee personen geleverd, tot in huis of contactloos. Bij de levering zit een duidelijke montagehandleiding. Daarmee is het in elkaar zetten van de kast kinderlijk eenvoudig. Begin nu met ontwerpen en creëer je eigen kelderkast op maat.

Meer kasten op maat:

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS