2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
LENTE-SALE: Nu tot 25 % korting alleen tot 15-04-2024!

Alleen tot:

LENTE-SALE: Nu tot 25 % korting alleen tot 15-04-2024

Jouw idee. Jouw meubels op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Meubels ontwerpen: garderobekast op maat

Jouw idee. Jouw meubels op maat.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Meubels ontwerpen: inbouwkasten in de slaapkamer

Voorbeelden van geconfigureerde meubels op maat

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Kast met 5 dubbele deuren

Kast met 2 dubbele deuren, legplanken en laden

Kledingkast met schuine kant links

Open hoekkast op maat

Hoekkast met schuine kant rechts

Commode met 2 laden en 4 vakken

Sideboard "Laura" 2-deurs

In hoogte verstelbare tafel

Helemaal jouw maatwerk meubels
Volgens jouw wensen en behoeften. Implementeer alle ideeën en eisen voor je maatwerk meubels - tot op de millimeter nauwkeurig en met de juiste inrichting.
Configureer jouw meubel millimeter nauwkeurig.
Kies uit een ruim aanbod aan decors.

Ontwerp jouw vitrine volgens jouw wensen. In de configurator kan je zelf bepalen of alle deuren glasdeuren moeten zijn of je combineert individueel.

Zelfs de ruimte onder het schuine dak kan worden omgevormd tot een praktische opbergruimte - met een kast op maat. Omdat je zelf beslist over het ontwerp, de afmetingen en de inrichting, ziet het er ook nog eens geweldig uit.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

Meubels ontwerpen op jouwMaatkast.nl

Op weg naar je meubel op maat

Als je wilt dat het perfect wordt, moet je het heft in eigen handen nemen. Dat geldt voor veel dingen in het leven en zeker ook voor je inrichting. Want zeg nou zelf: passen standaardmeubels van de meubelboulevard echt goed in jouw interieur? Het maakt niet uit of het om de afmetingen, het design of de prijs gaat: je moet altijd compromissen aangaan. In plaats daarvan kun je ook zelf je meubels ontwerpen. Je zal verbaasd staan hoe eenvoudig het is en hoeveel plezier je eraan beleeft – en dat zonder een vermogen uit te geven! In dit artikel gaan we in op de volgende onderwerpen over het ontwerpen van je eigen meubels:

 • De filosofie van jouwMaatkast.nl
 • Kasten met schuine kanten
 • Inbouwmeubels ontwerpen
 • Gestoffeerde meubels online ontwerpen

Meubels op maat: de filosofie van jouwMaatkast.nl

Ons credo luidt: jouw wens is de maat van alle dingen. En dat mag je letterlijk nemen! Want met de meubelplanner van jouwMaatkast.nl kun je zelf je meubels ontwerpen.

Onze interieurexperts helpen je graag bij het ontwerpen van je meubels – gratis en zonder verplichtingen – per mail, telefoon of door middel van het delen van je beeldscherm. Uiteraard kunnen we, indien gewenst, ook iemand bij je langs laten komen. Die kan de maten voor je opnemen en je wensen voor je meubel met je bespreken.

Je kunt ook meteen zelf aan de slag gaan met de meubel-configurator en je meubels op maat online samenstellen. Binnen een paar minuten ontwerp je zelf een uniek meubelstuk. Service, kwaliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding zijn belangrijke voorwaarden voor ons. Alle meubels op maat worden in onze eigen productiehal te Rheinbach, vlakbij Bonn in Duitsland, gemaakt. Met veel toewijding worden daar alle meubels geproduceerd, gecontroleerd en vervolgens veilig verpakt naar jou verstuurd.

Meubels ontwerpen: kasten met schuine kanten

Hoewel schuine wanden sfeervol zijn, gaan ze vaak ten koste van waardevolle opslagruimte. Vooral in deze situatie is het zinvol om zelf je meubels te ontwerpen. Met een op maat gemaakte kast voor schuine wanden wordt ruimte die normaal gesproken verloren gaat niet alleen volledig benut, het resultaat ziet er ook nog eens prachtig uit. Bovendien krijg je vijf jaar garantie op al het meubilair van jouwMaatkast.nl: wij bieden niet alleen geschikte prijzen – die je constant in het oog houdt in de configurator – ook kwaliteit houden wij hoog in het vaandel.

Inbouwmeubels ontwerpen voor elke ruimte

Hier een nis, daar een onhandige hoek en daarboven een muur die bij verre na niet hoog genoeg is om er een mooie kast tegenaan te zetten. Wie kent dit niet? In bijna elk huis heb je zulke probleemzones. Maak gebruik van de gelegenheid om zelf je meubels te ontwerpen, zodat je een meubelstuk hebt dat wel precies past.

Bij jouwMaatkast.nl kun je je meubels zo vormgeven dat ze perfect in elke moeilijke ruimte passen. Te smal, te laag, of te onhandig ingedeeld bestaat niet meer, want je voert de exacte afmetingen in onze configurator in. Dat je je eigen meubels kunt ontwerpen, betekent dat je geen compromissen meer aan hoeft te gaan. Wij staan je hierbij altijd terzijde. Ook kun je zelf langskomen in een van onze showrooms in Duitsland om je ter plekke van de kwaliteit van onze meubels te laten overtuigen.

Gestoffeerde meubels online ontwerpen

Bij jouwMaatkast.nl kun je bijna alle meubels laten maken. Naast wandrekken, kasten en lowboards kun je zelf je bank of fauteuil vormgeven! Kies eerst één van onze stijlvolle basismodellen en ontwerp in een paar minuten je droommeubel. Kies de afmetingen, inrichting en kleur die het best bij jouw woning passen!

Of je nu een chaise longue, slaapsofa of leren hoeksofa zoekt – je kunt je meubels zo ontwerpen als je altijd al hebt gewild. Probeer het nu uit en begin meteen met ontwerpen. Wij zijn benieuwd hoe jouw unieke meubelstuk eruit zal zien. Kies zelf in welke stijl jij je meubels wilt ontwerpen!

 

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS