2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024!

Alleen tot:

Nu dubbel sparen: tot 25 % korting + alle tinten witte voor een voordeelsprijs tot 24-06-2024

Jouw idee. Jouw wandrek.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Wandrek configurator: wandrek op maat als kledingkast

Jouw idee. Jouw wandrek.

Jouw meubels: op maat en direct uit onze fabriek

Nu configureren
Wandrek configurator: wandrek op maat zonder achterwand als scheidingswand

Voorbeelden van geconfigureerde wandrekken

Afmetingen, inrichting en design geheel volgens jouw wensen.

Met schuine kant links

Kast met schuine kant links

Witte open kast

Met schuine kant rechts

Helemaal jouw wandrek
Voor jouw ruimtelijke situatie heb je de perfecte wandrek nodig. Hier kan je jouw idee zo omzetten als jij dat wilt - millimeter nauwkeurig.
Configureer jouw wandrek millimeter nauwkeurig.
Een ruim aanbod aan decors.

De wandrek configurator biedt eindeloze ontwerpmogelijkheden. Selecteer het basismodel, voer de afmetingen in, plan de inrichting en selecteer het decor.

Een perfect passende wandrek kan ook worden geconfigureerd met trapsgewijze schuine kant. Natuurlijk 100% op maat gemaakt.

Jouw voordelen bij jouwMaatkast.nl

Bij het kiezen van meubels zijn je persoonlijke wensen het belangrijkste. Uitstekende service & perfecte kwaliteit voor je meubelproject.

100% op maat

 • Bepaal de afmetingen van je meubels millimeter nauwkeurig
 • Een keur aan inrichtingsmogelijkheden voor meer orde
 • Moderne productiemethoden voor een hoge nauwkeurigheid
 • 23 decors en meer dan 45 extra decors op aanvraag

Kwaliteit die aan de
hoogste eisen voldoet

 • Made in Germany ‒ vervaardigd in Duitsland
 • Jarenlang woongenot met 5 jaar garantie
 • Meerdere kwaliteitscontroles
 • Duurzaam dankzij topmaterialen

Uitstekend advies &
goede service

 • Productadvies, vakkundige tips en hulp bij het plannen
 • Showrooms in Duitsland: Keulen (Frechen), Soest
 • Instructies voor het opmeten online verkrijgbaar
 • Gratis decormonsters ontvangen

100%-tevreden-klant-garantie

 • Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze
 • Alle materialen altijd op voorraad voor een snelle productie
 • Montage op aanvraag
 • Klantbeoordeling ZEER GOED: 5,7 van 6

Zo eenvoudig werkt het:

Gemakkelijk droommeubel online configureren

In slechts enkele stappen online je favoriete meubels ontwerpen.

2: Levering

Levering contactloos of tot aan de gewenste plek – jouw keuze.

3: Genieten

Geniet van je prachtige nieuwe meubels met 5 jaar garantie.

De wandrek-configurator van jouwMaatkast.nl

Ontwerp zelf voor elke ruimte een wandrek

Van bijkeuken tot kinderkamer, met een wandrek op maat weet je zeker dat je goed zit. Ga daarom direct aan de slag met onze online wandrek-configurator en doe je voordeel met onze scherpe prijzen.

De bijkeuken optimaal benutten

Een kamer in huis, die bij uitstek geschikt is voor een op maat gemaakt wandrek is de bijkeuken. Hier worden conservenblikken en andere lang houdbare levensmiddelen opgeborgen, waar ze dicht bij de keuken altijd voor het grijpen liggen. De bijkeuken is echter vaak een lastige ruimte om efficiënt in te richten, omdat deze vaak klein is en meerdere deuren heeft. Dankzij onze wandrek-configurator kun je met groot gemak een wandrek ontwerpen, zodat ook jouw bijkeuken de maximale opbergruimte biedt.

Tip: wanneer je bijvoorbeeld waterleidingen of andere oneffenheden aan de muur hebt, dan kun je daar in onze configurator rekening mee houden. Je kunt de diepte, breedte en hoogte van elk element apart aanpassen.

Ook in de keuken komt een wandrek zeker van pas. Bij het uitrekenen van de minimumafmetingen moet je rekening houden met de grootste spullen die je erin wilt opbergen – vaak een ovenschotel of snijplank. Zo weet je welke grote keukenspullen je in de bredere en diepere vakken kunt opbergen, en voorkom je eventuele verrassingen. Is je keuken aan de kleine kant? Overweeg een simpele wandplank: die past altijd en overal!

Opbergruimte voor in de kinderkamer

Kleine kinderen weten vaak heel wat spullen te verzamelen. Vooral na een verjaardag wil een wandrek in de kinderkamer nog wel eens uitpuilen met nieuw speelgoed. Daarom is het van groot belang dat je bij de aanschaf rekening houdt met de toekomst. Met onze wandrek-configurator ontwerp je in een paar eenvoudige stappen een open kast met voldoende ruimte, die perfect in de kinderkamer past – zo kun je nog een paar jaar probleemloos vooruit. Bij vrijstaande wandrekken raden wij aan om altijd wandbevestiging bij te bestellen: zo bescherm je klimgrage kinderen tegen eventuele tuimelbeurten.

Eindeloze designmogelijkheden

Wandrekken zijn de ware alleskunners in huis. Van klein tot groot, breed tot smal: in elke vorm bieden ze uitkomst. Kleding, servies, hifi-installaties, je kunt het zo gek niet bedenken of er valt een wandrek voor te vinden. Nog beter is het zelf ontwerpen van een wandrek, zodat die aansluit op jouw specifieke wensen. Zo haal je een meubelstuk in huis dat precies past bij jouw persoonlijke stijl, zonder aan multifunctionaliteit in te boeten. Gebruik de wandrek-configurator van jouwMaatkast.nl en laat je overtuigen door het ongekend eenvoudige ontwerpproces.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een wit wandrek met veel inlegplanken, of een zwarte met een schuine zijkant? Voor werkelijk elke woonwens vind je bij jouwMaatkast.nl de juiste oplossing, omdat wij alle vrijheid bieden bij het ontwerpen. Zoek een passend basismodel en bestel slechts enkele stappen later jouw droommeubel. Een selectie van de mogelijke basismodellen:

 • Vrijstaande wandrekken
 • Wandrekken voor nissen
 • Wandrekken met een schuine zij- of achterkant
 • Open hoekkasten met of zonder schuine zijde

Wanneer je een basismodel hebt gekozen, dan begin je met het invoeren van de afmetingen. Hierbij gaat het om millimeterwerk, wat betekent dat je al de maten zeer zorgvuldig moet opmeten en noteren. We raden doorgaans aan enkele centimeters ruimte aan de zijkanten over te laten, zodat bij de montage geen problemen ontstaan.

In een handomdraai jouw droommeubel bestellen

Weet je al precies hoe jouw wandrek eruit moet zien? Dan is voor jou het proces een fluitje van een cent. Wanneer je nog inspiratie nodig hebt, kun je het beste op onze website kijken voor woonconcepten en foto's van klanten. Daarnaast kun je altijd langskomen in een van onze showrooms, net over de grens in Duitsland.

Als je weet wat je wilt, dan voer je de afmetingen in om vervolgens de inrichting van het wandrek te kiezen. Voor inlegplanken worden gaatjes voorgeboord, zodat je planken per 32mm kunt verstellen. Verder staat het je vrij het wandrek in te richten met onder meer kledingroedes, uittrekbare broekhangers of spotjes.

In de laatste stap beslis je over de uiteindelijke stijl van jouw wandrek. Er zijn talloze eenkleurige, hoogglans en houten decors verkrijgbaar. Indien gewenst sturen we je kosteloos tot vier decormonsters op, zodat je thuis in alle rust kunt kijken hoe de kleuren in de ruimte lijken. Daarnaast krijg je een 3D-model van jouw ontwerp te zien, zodat het eindproduct makkelijker voor te stellen is. Heb je toch nog vragen? Onze experts staan altijd klaar om je te helpen en je van advies te voorzien.

Van bestelling tot levering

Zodra je op de bestelknop hebt gedrukt, kijken onze medewerkers voor de zekerheid nog een keer of alle gegevens kloppen en er geen problemen zullen ontstaan bij het productieproces. Als alles in orde is, wordt er direct overgegaan tot productie en kun je jouw wandrek al binnen enkele weken verwachten. Al onze producten worden met een vijfjarige garantie geleverd, omdat wij met onze "Made in Germany"-kwaliteit pal staan voor duurzaamheid en vakwerk. Verder komt elk meubel met een duidelijke en makkelijk te gebruiken handleiding voor de montage. Als je deze laatste stap liever uitbesteedt, dan kun je voor een kleine meerprijs onze montageservice bestellen. Een meubel op maat is nog nooit zo makkelijk geweest. Ga nu meteen aan de slag met onze wandrek-configurator!

Samenvatting: wandrek online configureren

 • In enkele stappen ontwerp je je droommeubel
 • Het wandrek wordt kosteloos bezorgd
 • Je bent de trotse eigenaar van een perfect passend meubelstuk met vijf jaar garantie

 

Vragen? De jouwMaatkast.nl experten adviseren je graag.

Tel: +31 (0) 202622970 of +32 (0) 280 851 32 | E-mail: ln.tsaktaaMwuoj@tcatnoc
powered by webEdition CMS