2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Kasten voor schuine wanden & trappen op maat

Jouw idee. Jouw kast voor schuine wanden.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt. Laat je inspireren door onze bestseller fronten: Fronten zijn individueel te selecteren in de configurator.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Schuine kasten op maat: ruimte onder schuine daken optimaal benutten

Schuine daken vormen vaak een uitdaging bij het kiezen van meubels, omdat elk dak anders is. Verschillende hellingsgraden en te kleine, smalle ruimtes maken het vaak moeilijk om een plek als opbergruimte te benutten. Voor dit soort situaties zijn maatkasten met schuine wanden dé oplossing. Met een schuine kast kun je de beschikbare ruimte tot op de millimeter nauwkeurig gebruiken.

Schuine kasten en schappenkasten online configureren

Met onze onlineconfigurator ontwerp je in een paar stappen een kast voor onder het schuine dak of een trapkast. Instructies voor het opmeten van de ruimte helpen je om de juiste afmetingen voor je nieuwe kast te bepalen. Daarna kun je met de configuratie beginnen. Bepaal eerst uit hoeveel elementen de schuine kast of schappenkast moet bestaan. Houd daarbij rekening met de spullen die je allemaal in de kast wilt opbergen. Hoeveel inlegplanken, kledingroedes, schuifladen, kledingliften en broekhangers heb je nodig om je kleding ruim onder te brengen?

Na het bepalen van de afmetingen en de inrichting is het design van je kast aan de beurt. Je kunt kiezen uit talrijke handgrepen en decors in houtdesign of in een bepaalde kleur. Bij de ombouw en de fronten ben je niet aan één design gebonden. Voor elk element kun je een ander decor kiezen. Graag sturen we je op aanvraag gratis decormonsters toe, zodat je thuis op je gemak je favoriete design kunt kiezen. Als je tijdens de configuratie vragen hebt, kun je telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen of in één van onze showrooms langskomen. We helpen je graag! 

Je hebt geen schuine kast nodig? Informeer je dan hier over onze op maat gemaakte kasten zonder schuinte.

Schuine kasten direct af fabriek

Alle meubels van jouwMaatkast.nl worden volledig op maat gemaakt volgens de wensen van de klant. Omdat we zelf produceren kunnen we de beste en duurzaamste materialen kiezen. Onze meubels op maat zijn van hoge kwaliteit en daarom ontvang je 5 jaar garantie op elke maatkast.

Zodra we je bestelling hebben ontvangen, controleert een ervaren timmerman of je configuratie gerealiseerd kan worden. Pas na zijn goedkeuring beginnen we met de productie. Een paar weken later wordt je droomkast door twee personen bij je thuis bezorgd en op de door jouw gewenste plek geplaatst. Ontdek nu de vele ontwerpmogelijkheden die je hebt en configureer je eigen schuine kast!

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS