2-mans bezorging tot in het huis

Europa´s nr. 1 voor maatwerkmeubels online

Gratis advies

Klantbeoordeling: zeer goed 5.7/6

%
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024!
SUMMER-SALE! Nu tot 25 % korting + en gratis verzending tot 22-07-2024

Alle open kasten op maat

Jouw idee. Jouw open kast.

Alle meubels in alle maten en decors - precies zoals jij het wilt.

Andere klanten hebben dit geconfigureerd

Alle categorieën

Jij bepaalt de inrichting.

Kies de inrichting die je nodig hebt voor je eisen. Zo krijg je de perfecte kastoplossing, aangepast aan jouw behoeften.

Materiaaldikte

Bij jouwMaatkast.nl spelen solide materialen een belangrijke rol! Wij gebruiken de volgende materiaaldiktes:

  • Ombouw: 19mm
  • Front: 19mm
  • Inlegplanken: 19mm
    - naar keuze tegen meerprijs ook 25mm
  • Ombouw laden: 16mm
  • Bodem laden: 8mm
  • Achterwand: 8mm

Achterwand

Alle kasten van jouwMaatkast.nl hebben een achterwand van 8 mm (!) dik voor maximale stabiliteit.

De achterwand wordt van voren met hoogwaardige metalen verbindingsstukken vastgeschroefd. Zo monteer je de kast daar waar je hem ook wilt hebben.

Verstelbaar voetstuk

Dankzij het verstelbare voetstuk kan je kast ook stabiel op een ongelijke vloer worden geplaatst.

Met de verstelbare voetjes kun je de kast helemaal waterpas stellen, zodat hij stevig recht staat!

Inlegplanken met extra haken en gatenpatroon

Bij je nieuwe kast worden de inlegplanken met behulp van plankdragers en extra haken vastgezet.

Door een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm kun je de inlegplanken flexibel zelf indelen.

Kledingroedes met metalen dragers

De kledingroedes worden exact op maat gemaakt voor de door jou gekozen elementbreedte.

Voor de roedehouders boren we net als voor de inlegplanken een gatenpatroon met een onderlinge afstand tussen de gaten van 32mm, zodat je zelf de bevestigingshoogte van de kledingroede kunt bepalen.

ABS-randen van 1mm

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Om ervoor te zorgen dat jouw kast ook na jaren nog geen tekenen van slijtage vertoont, voorzien we de randen altijd van 1mm dik ABS. De randen worden, net als bij keukens netjes rond afgewerkt en gaan daarom jaren mee.

Uittrekbare broekhanger "frontaal”

De uittrekbare, frontale broekhanger wordt aan beide kanten van de kast bevestigd en kan flexibel aan de breedte worden aangepast.

Merkscharnieren met 3 verstelmogelijkheden

De deuren van je kast worden met hoogwaardig merkbeslag gemonteerd, dat in alle drie de richtingen (boven/onder, rechts/links, erin/eruit) verstelbaar is.
Zo kun je de deuren perfect afstellen!

Een open kast op maat bij jouwMaatkast.nl

Ontwerp jouw droommeubel met onze online configurator

Heb je geen zin meer in kant-en-klare meubels die net niet in jouw interieur passen? Wil je dat jouw volgende meubelstuk precies aansluit op je wensen en de uitstraling van je andere meubilair? Dan is het maatwerk van jouwMaatkast.nl precies wat je zoekt. Bij ons kun je met groot gemak een open kast op maat ontwerpen die op alle punten een tien scoort. Je kunt kiezen uit de volgende basismodellen:

Zodra je het passende basismodel hebt gekozen, kun je verder met de volgende stap: het invoeren van de afmetingen. Dit moet tot de millimeter precies, want onze experts werken bij de vervaardiging van jouw meubelstuk zeer zorgvuldig. De afmetingen staan je verder vrij: jij bepaalt hoe je kast eruit komt te zien. Vervolgens kun je de kast naar wens inrichten, met elementen als inlegplanken, kledingroedes en zelfs spotjes. Wanneer je een inlegplank aanbrengt in de kast, voorzien wij het gehele vak meteen van een doorlopende rij aan boorgaten, zodat je de plankhoogte altijd kunt aanpassen.

Hoe ziet jouw droommeubel eruit?

Jouw open kast op maat is meer dan de afmetingen en inrichting. Het gaat ook om het uiteindelijke design. Daarbij kun je kiezen uit een breed aanbod aan effen, hoogglans en houten decors. Alle designmogelijkheden die hierdoor ontstaan kunnen overweldigend zijn. Daarom raden we aan om bij twijfel even inspiratie op te doen op onze website. Daar vind je talloze voorbeelden van interieurstijlen. Houd in ieder geval rekening met het volgende:

Het juiste kasttype voor elke kamer

De eisen die je stelt aan een kast verschillen natuurlijk per kamer en huishoudelijke samenstelling. Lees daarom de onderstaande tips, zodat je het juiste model in huis haalt en het meubelstuk optimaal kunt benutten.

Ruimte en overzicht in het thuiskantoor

Wanneer je vanuit huis werkt en een vrije kamer hebt, valt het zeker aan te raden om een thuiskantoor in te richten. Als een extra kamer ontbreekt, dan volstaat al snel een netjes ingerichte hoek in de huiskamer. Het is in beide gevallen handig om de ruimte op te delen met een handige opbergkast. Ontwerp daarom een archiefkast of open kast op maat om op elegante wijze extra opbergruimte te scheppen.

Een archief- of dossierkast is bijzonder belangrijk wanneer je veel documenten en facturen moet bewaren. In een open kast kun je in een oogopslag al je dossiers overzien, zodat je direct weet waar je moet zoeken. Je kunt er ook voor kiezen een deel van de kast in te richten achter een vergrendelbare deur, zodat vertrouwelijke documenten veilig zijn opgeborgen.

In een thuiskantoor willen privé en zakelijk zich nog wel eens door elkaar lopen. Kies daarom voor een helder opbergsysteem, zodat het altijd duidelijk is tot welke groep bepaalde documenten behoren. Met gekleurde mappen en dossiers bespaar je jezelf het nodige speurwerk in de eigen boekhouding.

De perfecte kast voor jouw keuken

Van alle mogelijke potjes tot het servies en de kruiden: in de keuken wil je altijd probleemloos toegang hebben tot allerhande spullen. Wie heeft er nou zin in een zoektocht, terwijl je net aan het koken bent? Een open kast op maat biedt de ruimte om alles overzichtelijk op te bergen.

Ook in de bijkeuken komt een open kast op maat van pas, vooral door het feit dat dit soort ruimten doorgaans lastig zijn in te richten. Met een schuine wand, eigenaardige hoek of verwarmingsbuizen die over een muur lopen, is het veelal een uitdaging om een bijkeuken optimaal te benutten. Hiervoor is een open kast op maat de ideale oplossing, zodat je ook in de bijkeuken alles opgeruimd en aangenaam kwijt kunt.

Voordat je aan het ontwerpproces begint, is het handig om eerst goed te kijken welke dingen je precies wilt opbergen. Zware zaken, zoals onhandige keukenapparaten of een grote zak meel, kun je het beste een plekje laag in de kast geven om je rug te ontzien. Kleinere spullen die je minder vaak gebruikt, plaats je zo hoog mogelijk in de kast.

Een kast op maat voor de kinderkamer

Speelgoed, schoolspullen, kleren – in een kinderkamer stapelt alles zich in rap tempo op. Omdat de kleintjes niet bekend staan om hun opruimdrang, is het handig om het hen zo makkelijk mogelijk te maken. Dit doe je met een op maat gemaakte open kast, zodat ze zelf kunnen bepalen hoe ze de kast inrichten en ook genoeg ruimte voor hun spullen hebben.

In de kinderkamer kun je ook een kast tot aan het plafond laten reiken, zodat je aan de bovenzijde spullen kunt bewaren waar het kind niet zelf bij mag komen. Aan de onderkant ruim je dan vakken in voor de lievelingsspullen van de kleine. Vergeet bij het ontwerpen niet dat laden het verschil kunnen maken: een rommelige lade met school- of knutselspullen schuif je dicht en voilà, de kamer is weer opgeruimd.

Vorkasse

Overboeking

Rechnung

Rekening

visa
mastercard
amazonpay
powered by webEdition CMS